Kohti päästötöntä autoilua!

Suomen Autohuolto ja Toyota ovat sitoutuneet vähentämään autojen ympäristövaikutuksia niiden koko elinkaaren osalta. Mietimme kaiken tarkkaan suunnittelusta, tuotantoon, ajamiseen ja kierrätykseen: mitä käytämme ja mitä tuotamme minimoidaksemme haittavaikutukset ympäristölle.

Puhtaamman autoilun puolesta

Toyota-korjaamonasi noudatamme kaikissa toimissamme ympäristöä koskevaa lainsäädäntöä ja ohjeistusta. Tavoitteenamme on aktiivisesti vähentää luonnolle toiminnastamme aiheutuvaa jätekuormitusta. Pyrimme ehkäisemään jätteiden syntyä ja suoritamme jätteiden lajittelun heti syntypaikalla.

 

Suomen Autohuollon valtuutetut Toyota merkkihuollot Oulussa ja Tampereella ovat sertifioituja AKL ISO 14001 -ympäristöstandardilla.

Yhteystyökumppanimme jätehuollossa kouluttavat henkilökuntaamme säännöllisesti kierrätysasioissa. Pitkällä aikavälillä pyrimme jatkuvasti nostamaan ympäristösuojelumme tasoa.

Huolto- ja korjaustoimenpiteet synnyttävät väistämättä jätettä. Lajittelemme jätteet ja hoidamme jätteiden turvallisen kierrätyksen ja jatkokäsittelyn laadukkaiden yhteistyökumppaneiden avulla. Huolellisella jätteiden käsittelyllä pystymme vähentämään vuosittain kaatopaikalle menevän jätteen määrää.

Kaikessa toiminnassamme toimimme eettisesti ja säädösten mukaisesti. Yrityksemme noudattaa korruption ja kartellin vastaisia sekä reilua kilpailua edistäviä periaatteita.

Vastuu yhteisestä ympäristöstämme kuuluu meille kaikille. Me Suomen Autohuolto Oy:ssa teemme kaikkemme, jotta tulevat sukupolvet saisivat myös nauttia puhtaasta ympäristöstä.

Lue lisää AKL ISO 14001 -standardista täältä

Takaisin sivustolle

Sivuhaku