Katsastustarkastus

Säästä aikaa, vaivaa ja hermoja. Varmista Toyotasi kunto ennen katsastusta.

Vain muutamalla kympillä pidät huolen, että autossasi kaikki on kunnossa katsastukseen ajaessasi. Toyota-katsastustarkastuksessa käymme läpi samat kohteet kuin varsinaisessa katsastuksessakin. Yllättävän moni palanut polttimo, toimimaton äänimerkki, kulunut rengas tai puoltava jarru huomataan tarkastuksessamme ajoissa, jolloin vältyt turhalta vaivalta ja rahanmenolta. Huomaamme myös ne viat, joita maallikon silmällä ei erota.

Toyota Katsastustarkastus:
  • Ammattilaisen tekemä katsastuksen ennakkotarkastus
  • Rahan arvoiset päästömittaustodistukset meiltä valmiiksi mukaan katsastukseen
  • Ehdotus ja kustannusarvio korjaus- tai kunnostuskohteista
  • Samassa yhteydessä suoritamme myös mahdolliset tehtaan kampanjatarkistukset.
  • Korvausta vastaan hoidamme katsastuksen tarvittaessa puolestasi

Toyota Katsastustarkastus

Varaa aika tästä

 
Toyota Katsastustarkastus varmistaa, että autosi on kunnossa katsastukseen ajaessasi.

Suuri joukko Toyota-autoilijoita tarkistuttaa jo ennakkoon autonsa katsastuskunnon ennen katsastusasemalle ajoa. Se onkin fiksua, sillä pikkurahalla voi säästää monta harmia. Muutaman kympin katsastustarkastus varmistaa, että kaikki on varmasti kunnossa. Annamme tarkastuksesta sinulle myös pakokaasumittaustodistuksen, joka on suoraa säästöä katsastusmaksusta.

Toyota-autoihin keskittyneet ja niihin erikoiskoulutuksen saaneet mekaanikkomme tuntevat Toyotasi parhaiten. Meillä on nimenomaan Toyota-autoihin tarkoitetut mittalaitteet ja vikakoodien lukijat, jotka ovat huomattavasti tarkempia ja informatiivisempia kuin tavalliset yleismittarit.

Selkeä arvio korjauskohteista ja -kustannuksista

Mikäli ajoneuvossasi havaitaan katsastustarkastuksessa puutteita, Toyota-huollosta saat selkeän arvion korjauskustannuksista ja suositelluista toimenpiteistä. Lisäksi saat yleisarvion autosi kunnosta.

Tarkastuksesta voit ajaa katsastukseen luottavaisin mielin. Kaikki katsastuskohteet on tarkastettu etukäteen ja vaikeastikin arvioitavat kohteet, kuten jarrujen tasapaino, jarrulevyjen kuluneisuus, vetonivelien kunto ja suojakumit ovat varmasti kunnossa. Tarvittaessa voit rahoittaa korjaustoimenpiteen meiltä saatavalla Korjaamoluotolla.

Korjauskampanjatoimenpiteiden suoritus

Käyntisi yhteydessä tarkastamme samalla mahdollisesti suorittamattomat korjauskampanjatoimenpiteet (recall). Korjauskampanja on valmistajan tapa pitää autosta huolta takuuajan jälkeenkin. Toimenpide tehdään, jos valmistaja huomaa tarkastusta tai korjausta edellyttävän poikkeaman. Toimenpiteellä on tarkoitus varmistaa auton turvallisuus ja toimivuus.

Korjauskampanjatoimenpiteitä voi tehdä vain valtuutettu Toyota-merkkihuolto ja ne ovat sinulle maksuttomia. Liikenteen turvallisuusvirasto Trafin ohjeiden mukaan tekemätön korjauskampanjatoimenpide aiheuttaa lopulta auton hylkäämisen määräaikaiskatsastuksessa.

Päästömittaustodistus sisältyy hintaan!

Päästömittaus otetaan v. 1978 ja sen jälkeen käyttöönotetuista bensiiniajoneuvoista sekä v. 1980 ja sen jälkeen käyttöönotetuista dieselajoneuvoista. OBD ("On-Board Diagnostics") -tarkastus tehdään yleisesti ottaen vuodesta 2001 tai sen jälkeen käyttöönotetuille bensiinikäyttöisille ajoneuvoille. Päästömittaustodistuksemme on voimassa kolme kuukautta mittausten teosta. Katsastustarkastuksessamme nämä sisältyvät hintaan, kun katsastusasemalla näistä veloitetaan erikseen.

Huoltomme yhteydessä on myös katsastusasema. Näin katsastuksen suorittaminen on sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta.

Tee viisas valinta, aja katsastukseen Toyota-huoltomme kautta.

Varaa aika Toyota Katsastustarkastukseen

Varaa aika tästä

Takaisin sivustolle

Sivuhaku