Toyota-katsastustarkastus varmistaa autosi kunnon

Toyota-katsastustarkastuksen ansiosta voit ajaa luottavaisin mielin katsastukseen. Toyota-katsastustarkastuksen koulutetut ammattilaiset käyvät läpi peräti 35 katsastuskohdetta sekä tekevät päästö- ja OBD-mittaukset bensiinimalleille ja savumittauksen dieselmalleille. Mekaanikkomme huomaavat mahdolliset puutteet sekä antavat luotettavan tarjouksen kunnostettavista kohteista. Puutteet korjataan ja määräaikaiskatsastukseen ajaessasi tiedät, että kaikki on kunnossa.

Toyota-katsastustarkastus säästää aikaa, helpottaa elämää ja lisää mielenrauhaa.

Säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Toyota-katsastustarkastuksen ansiosta säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. Voit rauhallisin mielin ajaa katsastukseen, kun mahdolliset viat on korjattu jo ennakkoon. Vältyt uusintakäynniltä ja turhilta maksuilta. Lisäksi katsastustarkastuksestamme saat päästöarvomittaustodistuksen, joka on suoraa säästöä katsastusmaksusta.

Hoidamme katsastuksen jopa puolestasi.

Me Toyotalla haluamme tehdä katsastamisen sinulle helpoksi. Voit jättää halutessasi autosi katsastuksen kokonaan meidän huoleksemme. Katsastustarkastamme autosi, korjaamme mahdolliset puutteet ja katsastamme autosi puolestasi korvausta vastaan. Palatessasi sinua odottaa tarkastettu, katsastettu ja varmasti kunnossa oleva turvallinen auto.

Varaa Toyota-huolto tai katsastustarkastus tästä

Toyota huoltovaraus Katsastustarkastus

Takaisin sivustolle

Sivuhaku